Om oss

Kontakta gärna oss på J.B Johansson Entreprenad, om du har några frågor eller funderingar angående någonting inom bygg eller snickeri. Vi erbjuder flera olika kontaktalternativ och dessa finner du listade här litet längre ned på sidan. Oavsett vilket av alternativen som du väljer och vad du undrar över, så är det vår strävan att alltid svara dig så gott det går och så snabbt som vi har möjlighet till. Vi är trots allt ett företag som lägger mycket tid och resurser på just kundservice.

100%

”Vi fick den bästa service vi kunde hoppas på!”

 • Snickare

  Välkommen till oss på J.B Johansson Entreprenad. Vi vänder oss till alla som behöver hjälp av snickare i Nacka, Huddinge eller på Värmdö. Vi åtar oss allt möjligt inom bygg och vi hjälper både privatpersoner och företag med allt från små- till stora uppdrag.

  Read More
 • Nöjda kunder

  Nöjda kunder betyder allt för oss på J.B Johansson Entreprenad. Alla som anlitar oss skall bli 100 procent nöjda. Innan detta till fullo är uppnått, så avslutar vi aldrig ett specifikt uppdrag. Det är alltid du som kund som avgör hur mycket eller hur litet hjälp som du vill ha av oss.

  Read More
 • Erfarenhet

  Vår verksamhet präglas av kvalitet, engagemang och noggrannhet. Med hjälp av flerårig erfarenhet inom branschen, så ser vi till att alla får den hjälp som de är i behov av. Om du har några frågor eller funderingar, så är du välkommen att höra av dig till oss på J.B Johansson Entreprenad.

  Read More
Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa till